Tzara poeziei

      Școala Gimnazială Tristan Tzara din Moinești  a organizat în data de 27.04.2018 Simpozionul „Tzara poeziei”. Acesta a fost ca o continuare a Simpozionului Internațional „Tristan Tzara si Cultura Dada" editia a VII-a, 19 - 21 aprilie 2018 organizat de Primăria municipiului Moinești. 
      A fost un spectacol de poezie, teatru, muzică, culoare în opera lui Tristan Tzara, al elevilor școlii, coordonat de către directorul școlii prof. Ionel Purcaru, prof. Adina Răileanu care  a dus un omagiu profesorului Vasile Robciuc, prof. Laura Romanescu și bibliotecar Adina Mirăuță care au pregătit momentele literare și de teatru. Simpozionul s-a încheiat cu un moment artistic realizat de către prof. Otilia Purcaru.

La începutul manifestării a fost prezentat filmul documentar  „Tristan Tzara - Mari personalități evreiești din România” realizat de către Federația Comunităților Evreiești din România și pus la dispoziție de către Fundația Leolam care a fost prezentă la eveniment. 

Invitați la simpozion au fost primarul și viceprimarul municipiului Moinești Valentin Vieru, respectiv Neculai Breahnă, Mădălina Armeanu și Viorel Florin Costea.

Mai multe fotografii aici.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...